Leidinys „Švari šeima - švari žemė“

   

 Nuo savo veiklos pradžios skiriame ypatingą dėmesį edukaciniams leidiniams aplinkosaugine tema. Nuo 2012 metų mes išleidome jau septynis leidinukus jauniesiems šalies gyventojams. Leidiniai platinami per savivaldybių švietimo skyrius, skiriami skirtingo amžiaus grupėms – išleidome leidinius tiek darželių parengiamosioms grupėms, tiek pradinių klasių mokiniams, tiek penktų – šeštų klasių auklėtiniams.

Knygelėse stengiamės supažindinti su pagrindinėmis rūšiavimo taisyklėmis, prieinamai papasakoti apie kompostavimą, o kad mokytis būtų smagiau, visada skelbiami konkursai ir renkami nugalėtojai.
Tęsiame šią tradiciją ir šiais metais.
Jau išplatintas leidinys  patiems mažiausiems – „ŠVARI  ŠEIMA – ŠVARI ŽEMĖ“.
Sugrįžta ponas Ežys, jis žaismingai ir suprantamai mokins vaikučius.
Skelbiamas ir piešinių konkursas - MANO ŠEIMA RŪŠIUOJA.
Piešinukų lauksime iki 2018 spalio 1 d. Visus piešinius rasite ir mūsų internetinėje svetainėje.
Spalio 15 dieną skelbsime nugalėtojus. Piešinių autoriai gaus vertingus rėmėjų prizus,  o jų grupes vaišinsime sveikomis sultimis.


Esame labai dėkingi  vaikams ir jų mokytojai iš Palangos Vlado Jurgučio pagrindinės mokyklos, Kintų pagrindinės mokyklos daugiafunkcinio centro auklėtiniams ir  Ilonai Papievienei, bei mažąjai Gabrielei Važnaisaitei iš Kauno. Jie jau džiaugiasi prizais, o mes tikime, kad vaikai visada saugos aplinką.

AČIŪ VISIEM!

 

PIEŠINIŲ GALERIJA

p1.jpg p10.jpg p11.jpg p12.jpg p13.jpg p2.jpg p3.jpg p4.jpg p5.jpg p6.jpg p7.jpg p8.jpg p9.jpg

Šilutės rajono Kintų pagrindinės mokyklos daugiafunkcinio centro mokiniai ir jų mokytoja Ilona Papievienė su prizais.


Peržiūrėti leidinį.